Verzending

Les Maitres Confiseurs probeert steeds u de beste kwaliteit te leveren en een hoogwaardige klantendienst aan te bieden. Onze bestelde goederen worden steeds binnen de aangegeven termijn uitgevoerd, met het oog op een vlotte transactie en product in perfecte staat.

 

Verzendingsinstructies:

We hanteren voor elke bestelling binnen België een levertermijn van twee werkdagen. Bestellingen buiten kantooruren worden de eerstvolgende werkdag behandeld.

Vul zeker alle verplichte velden in, zodat het pakketje correct geleverd kan worden. We bieden één leveringsmethode aan, waarvoor we bpost gebruiken. Voor pakjes geadresseerd aan een bureau, hotel of andere dergelijke bestemmingen worden deze aan de receptie afgegeven en komen we niet tot uw bureau. Indien u extra afleverinstructies toevoegt aan de bestelling, maken wij deze over aan de leverancier, maar we kunnen uiteraard niet garanderen dat zij hiermee rekening houden. 

Les Maîtres Confiseurs is verantwoordelijk voor de tijdige levering van bestelde artikelen, volgens de gekozen levermethode. In onderstaande gevallen zijn wij niet verantwoordelijk voor gemiste/vertraagde leveringen:

  • Onjuist adres
  • Afwezigheid klant op moment levering
  • Uitzonderlijke omstandigheden zoals stakingen, overstromingen etc.

Indien de transporteur wordt genoodzaakt het product terug te sturen, voor één van de bovengenoemde redenen, betalen we noch het product, noch de verzendkosten terug.

 

Inwisseling van producten:

Aangezien onze producten altijd vers zijn, vallen ze onder de categorie bederfbare goederen. Het is dus niet mogelijk deze terug te brengen binnen de gebruikelijke termijn van 14 dagen. Omwille van hygiënische voorzorgen, kunnen helaas dus ook geen geen producten aanvaard worden met geopende verpakking. In geval van schade aan producten, zal door ons een schadeclaim ingediend worden bij de transporteur. Hiervoor hebben wij foto’s nodig van zowel verpakking als inhoud. Een schadeclaim wordt opgevolgd met een retourlabel en vergoeding. Deze vergoeding kan bestaan uit een nieuwe levering, of een volledig terugbetaling.